onsdag 7 september 2011

Regn.... regn... regn.... regn..

Detta jäkla tråkiga regn! Red ut igrå och banan idag och allt är blött hela tiden. De är knappt benskydden hinner torka emellan gångerna när dom hänger i stallet så nu är verkligen hösten här på allvar.
Skrittade och travade bara idag för de va så himla slirigit på banan så jag ville inte utmana ödet med unghäst med jättegalopp som ligger i leran. Tycker han sköter sig jättebra men de känns väldigt väl att vi behöver träna för jag blir lite dålig på få igång hjärnkontoret med vad jag ska hitta på att träna på. Har dock börjat smyga in lite sidvärtes nu fast väldigt korta linjer. Han är väldigt lätt att flytta på och känns fort lösgjord bara man flyttar några steg.

Dagens schabrak är mitt bruna ifrån equiline:


Hann med en sväng till Hööks innan idag och köpte den hyllade nya borsten "magic brush" som visst ska va kanon att ta bort löst hår och lera med. Får väl se hur bra dom verkar men en fördel va att man kunde tvätt dom i tvättmaskinen vilket känns smidigt:) Köpte även jättefina duvblå benlindor och lite andra småsaker. I morgon blir det vila och sen på fredag träning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar