onsdag 30 november 2011

Full fart framåt

Knattes ben va nästan helt rent idag efter nattens spritbandage. Kom på igår min nöt att det säkert är lymfangit han har fått för han har jätteskänsliga ben och blir väldigt lätt svullen av småsår. Så efter bara en natt med rätt behandling så va det bara lite, lite svullet så det känns jätteskönt.
Longerade för att kolla om han såg fräsch ut och de gjorde han och sen va vi ute på en skrittur även idag och han va väldigt pigg och skrittade på som en galning på skogsvägarna och Keano tycker det är väldigt spännande att få undersöka dom nya vägarna.
Keano fick även träffa Åsas lilla ursöta hund Ängla idag och han va helnöjd med att få busa med lilla söta hunden och va väldigt trött och nöjd när vi kom hem.


I morgon får Knatte vila och sen på fredag blir det nog bara en skritt tur igen. Han skulle egntligen ha vilat nu ändå men nu när det varit så fint väder så känns de som att det kan va bäst att rida lite i alla fall för det lär väl säkerligen bli sämre väder längre fram. Ska snart ta tag i att skicka iväg hans sadel med och ändra bomvidden på den för den va redan precis på gränsen till för smal när jag köpte den och nu det sista så har han verkligen lagt på sig över ryggen så de är verkligen dags. Så skönt att det går att ändra bommen så blir det inte en så dyr historia. Ne nu ska jag skriva önskelista:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar